Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Anadoluda En İyi Yer Burası
Alt 08.03.2013, 22:56   #88
Çılgın Türk
Usta Yiğido

Çılgın Türk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

611 Mesajına 1.051 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 728 Çılgın Türk FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Anadoluda En İyi Yer Burası

Alıntı:
SIVAS58FOREVER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Pedriel in adil mevki forvet arkasidir, kadro darlığından santrafor oldu, sen analiz yapmışsın, bence yanlış ama en azından kafa yormuşsun, tebrik ederim, burada birbirimizin analizlerini boyle medenice elestirebiliriz, katılmama sebebim su, kanatlardan hücuma dayalı bir sistemden öteye gidemiyor diyorsun, ancak biz ortadan da kısa paslarla rakip orta sahaları geçip atak yapıyoruz ve sen ne kadar da elestirsen futbol dediğimiz oyunda takımlar ataklarının % 90 ini kanatlardan yapar ve hangi takım kanatlardan atak yapmaz? Bir takımın hocası kanatlardan atak yapıyor diye eleştirilir mi? Brezilyada da boyle olmuyor mu?
Yazdiklarimi carptiriyorsun. Ben kanatlardan atak yapiyor diye degil, SADECE kanatlardan atak yapiyor diye elestiriyorum, arada nüans farki var

Kanatlari kullanmayan takim elbette dünya üzeri yok.
Ama kanatlari kullanmanin farki var. Barcelona'da kanatlarini kullanir ama kanatlardan gelen toplari bekleyen 3-4 futbolcu olur.
Senin sistemin ise her iki kanatta bir futbolcu o ya tek basina kaleye gidecek ya da topu Eneramo'ya cikartacak... 3. alternatifi ise arkadan gelen Erman'a verecek o da sut cekecek...

Sivasspor'un oynadigi kontra atak oyununun kanada yayilmis sekli.

Sen bana söyleyebir misin. Bu sezon geriye düsülen ve kazanilan mac var mi?
Çılgın Türk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Çılgın Türk'a Teşekkür Ediyor...