Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo
Alt 30.03.2013, 07:27   #263
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Stad inşaatında çalışmalar aralıksız sürüyo

Alıntı:
münihliyigido58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
mimari anlayisin sifir. bursa stadi gibi catisiyla cin mali oyuncaga benzeyen stad istediysen, malesef hayalerine kavusamadin. sivas arenasi agir iklimimize göre tasarlanmis, kendi elektrigini üreten, kar ve yagmur suyu toplayan, rüzgar manipulasyonu yapan, mimarisi, cephesi kaliteli bir stad.
bu benim görüşüm kardeşim ,mimariden anlıyorsunuz galiba ben anlamıyorum demekki tüm stad projelerini gördüm mersinin stadını beğenmedim ,diğerleri içinde en ucube ve kapasitesi en düşük olan stad sivas stadıdır ,yok akıllıymış, yok su fışkırdıyormuş yok elektrik üretecekmiş ,bunlar ölümü gösterip sıtmaya razı etme ayaklarıdır, sivasımız herşeyin eniyisine layıktır, şimdi birileri bu stad bize yeterde artar bile diye ,mevcut stadı dolduramıyozki diye yazacak , onlara ne desem boş, hele bitsinde 5 yıldır söz verilip çivi çakılmamış ,bitsinde nasıl bişey ortaya çıkacak görelim
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla