Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 30.03.2013, 20:20   #42
58MUAMMER58
YASAKLI ÜYE

58MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok58MUAMMER58 Fazla söze gerek yok
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : ?SİVASSPORUN maça iyi hazırlanmamış olması ,hayrettine küfredilmesi,rıza hocanın istifaya çağrılması ,taraftarın kalpten rahatsız olması

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?MAÇIN tamamına baktığımızda ne kadar kötü oynasakda pozisyon zenginliği sivasspordan yanındaydı rakibin 1 topu direkten döndü birtanesinide borjan güzel kurtardı ,yediğimiz goller çok ucuz ve amatör takımların yiyeceği goller değildi galip gelmemizin nedeni cuperin galibiyeti korumak adına geriye çok yaslanması ,rıza hocanın tüm riskleri alması ,hayrettin ve groseçki değişiklikkleri ,stankunun çıkması iyioldu ben beraberliğe razıydım galibiyet süper oldu

Maçın en iyisi kimdi : ?RAKİPTEN baral çok iyiydi ,bizdede eneramo, ,atıf iyiydi

Maçın en kötüsü kimdi : ?tüm iyi niyetine rağmen ,hayrettin ,groseçki,kadir,

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : ?AÇIK konuşmak gerekirse cüneyt çakırdan korkuyordum hayrettin baralı durdurmakta çok zorlandı ,kötüniyetli olsa penaltıda verirdi,2 sarıdan hayrettinide atardı atıfa sarıyı çok ucuz gösterdi rakibin sertliklerinede kartını esirgedi bizim için iyi yönetti diyebilirim

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : ?RAKİP deplasmanda 5 forvetle oynuyor biz kendi sahamızda tek forvetle oynuyoruz,hayrettinin zamanını şaşırmış saatli bomba olduğunu herkes görüyor rıza hoca görmüyor navratili niye kesti anlamadım?defansda erhan ,raynoch, navratil, ümit 4 lüsüyle oynayabilirdi ,groseçki yerine pieci alabilirdi taraftarın damarına bastı galip gelemeseydik muhtemelen sivasdan ayrılacaktı herzemanki inadında ısrar ediyor galip geldiysek futbolcuların son dakka çabası seyircinin son düdük çalmadan inancı ve tüm dünyadaki yiğidoların duaları sayesindedir

[/b]
58MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 58MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...