Alıntı:
karamik Nickli Üyeden Alıntı
FB,GS,BJK,TS yendik eğer GS yenersek bir sezonda 4 büyükleri yenme başarısını gösteren 4 takım arasına girip rekor kırmak üzereyiz.Biz o dediğin maçları şans eseri kaybettik hakemleri hepimiz görüyoruz en az 15 puan daha ekle sen bizim puan durumuna hakem payı olarak bak bakım puan durumuna
|
Ben ne diyorum sen ne diyorsun halen. Yenmeyi yenilmeyi bi kenara bırakıp oynadıgımız maclara bir bak. Ben ilk yarıda bütün maclarda trübündeydim. Gurbete tayinimiz cıktı geldik. Ben 4 2 lik kayseri macınıda bilirim Trabzon 10 kişi 2 0 öndeyiz adamların 5 dakka 3 defa gol pozisyonuna girip birde direkten dönen toplarınıda biliriz. Eskişehirin Kasımpasanın bize karsı tek kale oynadıgınıda biliriz. Halen yendik vs diyebiliyorsun. Srnin Rıza hocan nasıl bir teknik veya taktik uygulamıs. Su ligde oyuncu degişikliginden faydalanamayan tek takımda biziz. Akhisara iki kere yenilen tek takımda biziz. Orduspor 100. galibiyetini bizden aldı. İ.B.B bizim maca kadar evinde kazanamıyordu bizle kazandı. Bu sezon herkesin tarihine gectik. Bu kadar taraftar haksız bir siz birde Rıza hoca haklı. SİVASSPOR bizimdir istemeyen Rızayla beraber gidebilir kapı orada. Bilmem anlatabildimmi güzel kardesim.