Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: HEM ŞİŞ YANDI, HEM KEBAP.. (!)
Alt 31.03.2013, 10:40   #3
Salim58
Usta Yiğido

Salim58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6.501 Mesajına 17.014 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1635 Salim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz seinSalim58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: HEM ŞİŞ YANDI, HEM KEBAP.. (!)

Murat kardeşimin bu güzel yazısı bağzılarına göre yanlış görülsede bana göre muhteşem olmuş.

Bizler tepkiyi nerede nasıl ve ne şekilde vereceğimizi asla bilmiyoruz.

Bizler küfür etmeyi tepki olarak algılıyoruz tepki eleştiri farklı küfür farklı.
Rıza hocanın on doğrusu var iki yanlışı varsa o iki yanlış tüm doğruları silip götürüyor..

Rıza hocayı sevmeyebilirsin beğenmiyebilirsin eleştirebilirsin ama küfür ve hakaret edemezsin etmemelisin.

Rıza hocaya edilen küfür futbolcuya edilen küfür şahıslarla beraber bana göre Sivasspora edilmiştir.

Bugün hocaya futbolcuya küfür eder yollarsın giderler gidecek kişilerin yerine gelecek olanlar şöyle bir düşünür ben orada başarılı olsam hata yapmasam bile olaki ufak bi başarısızlıkta ve hatada banada aynısı yapılacak diye düşünür..

Doğa olayından sonra G.Birliği maçı öncesi Başkanla konuştuğumuzda aynen şöyle demişti bugün Doğaya yapılan yarın birbaşkasına yapılırsa tu takıma kim gelir kimi getirebilirsin demişti aynen katılmıştım, Haklısın başkanım bu böyle devam ederse işte ozaman Sivassporun geleceğinden endişe duyarım demiştim.
Salim58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı Salim58'a Teşekkür Ediyor...