Cevap: Yönetimden Çalımbay'a Destek
Rıza Hoca'nın bu süreçte daha dik durabilmesi lazım. Liseli kız triplerine girmeye gerek yok hocam. Elbette senin canını sıkan olaylar var, yönetime karşı, taraftara karşı.
Yönetim ve taraftarın da sana karşı kızgın olduğu konular vardır. Karşılıklı hataların ve kusurların olduğu bir sezon yaşadık. Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.
Özetle sizin bu süreçte liderlik pozisyonunda bulunmanızdan mütevellit daha soğukkanlı davranmanızı, daha alttan alan ve durumu idare etmeye çalışan bir görüntü sergilemenizi bekliyorum. Siz lidersiniz, küstüm gidiyorum demek sizin kalitenizde bir insana yakışmaz, sonuna kadar dayanacaksınız. Bugün size istifa diyen taraftar yarın üç maç üstüste aldığınız zaman sizi dünyanın en büyük teknik direktörü ilan eder. E o halde karar mekanizması üç maçta değişen bir topluluğun anlık tepkileri ile ani karar vermeniz rasyonel değil.
Kısacası bu insanların tepkilerini elbette küçümsemeyin, dikkate alın ve dinleyin, ancak fazla da büyütüp abartmayın. Uzun yıllar sizi Sivassporumuzun başında görmek, sizinle şampiyonluklar yaşamak temennimi tekrardan sunuyorum.
Salt ticaret olarak olaya baktığımda sizin Sivasspor'dan daha iyi gidecek bir kapınız yok, Sivasspor'un da sizden daha iyi bir hoca getirecek/bulacak durumu yok. Biraz daha yüzünüz gülse, ve şehirle olan iletişiminizi güçlendirseniz, bizim için sizden iyisi yok, sizin için Sivas'tan daha iyisi olmadığı gibi!