Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçın ilk yarısı dengede 2. yarısı ise sivassporun üstünlüğünde geçti..Maçta trabzonsporun neredeyse hiç pozisyonu yok..Sivasspor trabzonsporu bir daha böyle yakalar mı bence çok zor..Ama yine de 2. maça galibiyetle gitmek çok güzel..Atv de daha fazla reklam alabilmek için Trabzon-f.b finali istiyor...Yenilen gol öncesinde malesef Ümit'in acemiliği ön plana çıktı..Rakibi çekip bırakmasaydı sonuç 2-0 olurdu...Hakem maç içinde defalarca olan bir çekme pozisyonunu işin içinde büyük takım olunca rahatlıkla çaldı...Rıza Hoca nın neden atıldığını hala anlamış değilim;Bu işte bir iş var;ya Rıza Hoca ya da hakem yanlış anladı bu pozisyonu..Çünkü son g.s maçında da Fatih Terim atılınca hareketi aynı Rıza Hoca gibi kendi oyuncusuna tepki göstermek için yaptığını söylemişti..Asıl maç Pazar günü ;Rıza Hoca ve yardımcıları için kupanın daha önemli olduğunu bugün B. Albayrak canlı yayında bir kez daha teyit etti..Ben taraftar için ligde mücadele etmenin daha önemli olduğunu düşünüyorum..Onun için Sivasspor için bence Kayseri maçı daha önemli olmalı diyorum..Kupada final de oynayabilirsin hatta alabilirsin de;ama geçmişte kupalarda final oynayan hatta kupayı alan ; şu anda hangi ligde olduğu bilinmeyen Sakarya,Zonguldak,Ankaragücü,K ayseri Erciyes, Kocaeli gibi küme düşen takımlar da olduğunu hatırlamamız gerekiyor....Şu anda o takımlardan hangisi bizim g,ibi süper ligde sürekli oynamak istemez bunuu da bir düşünelim arkadaşlar...
|