Cevap: Final Oynamak İstiyoruz
Ben güvenmiyorum, kimse yanlış anlamasın, takımıma olan güvencim var. Her ne kadar yanlışlarımız olsada yinede takımıma güveniyorum. Benim güvenmediğim şerefsiz lobiler, adizihniyet, pislik medya ve onun etkisi altında kalan hakem camiası.
Bakın buradan yazıyorum ve söylüyorum. Bize bu kupa finalini yar etmeyecekler. Kimse bana gücenip ağzına geleni söylemesin. Ama yukarıda saydığım faktörler bize bu yoluna baş koyduğumuz kupa finalini göstermeyecekler. Oyun içerisinde bu tarz faullerin yüzde 80 ine düdük çalmayan bu haysiyetten yoksun kara gömlekliler ve onun trampet senfonisi ekipleri nedense bize çalar oluyorlar.
Yazık oluyor şu takıma, her kötü senaryo başka bir kötü olguyu tetikliyor. Takımın bünyesini etkiliyor, ruhunu etkiliyor. Yeter artık dedik artık yetti. Çünkü amaçlarına ulaşmalarına bir maç kaldı. O senaryonun finalini son Avni Aker tiyatro sahnesinde oynayıp bize bay bay edecekler. Bunu bugünkü maçta gözümüze soka soka yaptılar.
Çünkü bizde medya yok, basın yok, yönetim yok.. Allahın gariban Rızası çıkmış afedersiniz kıçını yırtıyor ama kime... Gazeteler nede olsa bir gündem bulur bu pisliğin üzerine sünger çekilir unutulur gider. Ligde perişan olan bu taraftarın takımı olur, mağdur olan bu taraftarın takımı olur geçer gider...
Helal olsun başardınız devam edin devaaammm....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|