Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Gerçeği Rakamlar Söylüyor
Alt 20.04.2013, 11:46   #8
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 658 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Gerçeği Rakamlar Söylüyor

Alıntı:
mustiiic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ÇOK DERTLİ BU ABDULLAH ABİ YAW. BİRAZ DERDİNİ DİNDİRELİM.
ABDULLAH ABİM :=) BAHSETTİĞİN ANKET SOKAKTA SİVASLILARA YÖNELİK YAPILMIŞ BİR ANKET DEĞİL.
BİLYONER İSİMLİ SİTEDE YANİ İDDİA SİTESİNDE YAPILMIŞ BİR ANKET. BENDE ÜYESİYİM. SİVASLIYIM SİVASSPOR TARAFTARIYIM TERCİHİ YOKTU. ŞİMDİLERDE VAR. YANİ NE KİMSEYE SEN SİVASLISIN SİVASSPOR MU YOKSA BAŞKA TAKIMMI DİYE SORAN YOK.
ADAM OTURDUĞU YERDE KAÇ ÜYESİ VAR. ŞU KADAR. SİVAS DOĞUMLU KAÇ KİŞİ VAR İL İL AYIRIYOR. AĞIRLIK 3 BÜYÜK OLDUĞU İÇİN HER KES İLK GÖRDÜĞÜNÜ İŞARETLİYOR. GEÇİŞTİRİYOR. MALUM BİZİM TÜRK MİLLETİ HERŞEY BİRAZN ÖNCE OLSUN BİTSİN İSTER, BU ÜYELİKTE BÖYLE ŞEY.
BENDE AÇTIĞIMDA ÜYELİĞİ SİVASLIYIM, TUTTUĞUN TAKI M FENERBAHÇE İŞARETLEDİM. ÇÜNKÜ SADECE 3 BÜYÜK VARDI. ŞİMDİ TAKIMLARIN HEPSİ VAR GİRİP ÜYELİK BİLGİLERİNİN GÜNCELLENMESİ GEREK.OLAY BUNDAN İBARET. BEN DÜZELTECEM.
BİLYONERDE FENER YAZMIŞIM AMA SENDE BİLİRSİN YER YÜZÜNDE KİMSE SİVASSPORLULUĞUMU TARTIŞAMAZ. SİVASIMIN OLDUĞU YERDE İSE KRALINI TANIMAM. RAHAT OL O ORAN BU YAZILAN ORANLA ASLA BİR OLAMAZ.

Editörün notu : Yorumlarınızı küçük harfle yazmanızı rica

ediyoruz, aksi halde yazınız silinecektir.
yİĞİDO abim,iyi güzel yazmışsında birincisi Sivasspor şıkkı olmasa bile neden fener veya bir başka takımı işaretledin.inanıdna sivasspor deki onlarda gerçeği görüp Sivasspor şıkkını koysunlar. ikincisi ,gerçeği sadece anket söylemiyor. Sivasspor maçlarıda söylüyor. Fenerin avrupa turunda gece saat 2 de en az 2 bin kişi caddelerde 58 araçlarıyla tur atıyor,fakat sivasspor kritik maçına gelen seyirci sayısı 5-6 bin oluyor.onun için bu yazılanlar gerçeğin ta kendisi. Bunu yazdığı içinde Aptullah abiye teşekkür ediyorum,iyiki varsın abi...
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla