Tekil Mesaj Gösterimi
OĞUZ VE AHMET TAMAM
Alt 25.12.2005, 01:08   #1
SivasSpor.Com
Site Habercisi

SivasSpor.Com - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.971 Mesajına 24.141 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 SivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yokSivasSpor.Com Fazla söze gerek yok
Standart OĞUZ VE AHMET TAMAM

Sivasspor Yönetim Kurulu transfer çalışmalarını aralıksız olarak devam ettirirken

, Cem Can’ın ardından iki futbolcu ile daha prensipte anlaşmaya vardı. Sivasspor Yönetim Kurulu, görüşmelerini devam ettirdiği Vestel Manisasporlu futbolcu Ahmet Kolcu ve Diyarbakırsporlu kaleci Oğuz Dağlaroğlu ile prensipte anlaşmaya vardı.
Her iki futbolcu ile prensip olarak her konuda anlaşmaya varan Sivasspor Yönetim Kurulu, bu futbolcuların transferleri için kulüpleri ilede masaya oturmaya hazırlanıyor.
Sivasspor Yönetim Kurulu anlaşmaya vardığı bu futbolcuları Antalya Manavgat’ta yapılacak olan devre arası kampına davet ederken, Teknik direktör Werner Lorant bu futbolcuları kampa deneyecek.
Alman teknik adam bu iki futbolcuyu beğenmesi halinde takıma kazandırılmasını isteyecek.
Diğer yandan transfer arayışlarını devam ettiren Kırmızı-beyazlı Yönetim Kurulu, Elazığsporlu Muharrem ile de görüşmelerini devam ettirirken bu futbolcu ilede önümüzdeki günlerde prensipte anlaşmaya varması bekleniyo

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....
SivasSpor.Com isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla