Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 05.05.2013, 21:31   #7
fatih585858
Tecrübeli Yiğido

fatih585858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

346 Mesajına 613 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 695 fatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblickfatih585858 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Rıza hocanında, hataları var lakin, yönetime sormak lazım Hocanın eline hangi malzemeyi verdin ki başarı bekliyorsun diye. Bu yenilgi için yazmıyorum genel olarak; takım kadromuz başarılı olabilmek için yeterli değil. Yabancı kontenjanını kullanıp aldığımız stoperlerimize bir bakın. Hangisinin vasatın üstünde futbol kalitesi var. Orta sahanın ortasında oynayan tekniği olan, oyunu yönlendiren, rakibi karşılamada, iyi olan 1 tane orta saha oyuncumuz yok. Grosicki'nin zaten sorunlu bir futbolcu olduğu ortada. Forvetimiz yaz ayında kulüp bulamamış dönmüş burası yol geçen hanı değil! futbol kulübü dememişsin hemen yeniden takıma dahil etmişsin. Rıza hoca tabi ki her t.direktör gibi hatalar yapmıştır. Takımımızın puan sıralamasında ki yerinden dolayı sadece Rıza Hoca'yı suçlamanın haksızlık olduğunu düşünüyorum. Yönetimin artık başarılı olmak için vizyonunu genişletip kulübe futbolcu bazında yatırım yapması gerekir diye düşünüyorum. Başarı için genç, hırslı, başarıya aç futbolcular transfer etmemiz lazım. Yoksa bu transfer mantalitesi ile bu kapasitede ki futbolcularla her sezon böyle sıkıntılar yaşanması sürpriz olmaz.
fatih585858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda fatih585858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...