Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!
arkadaşlar aynen katılıyorum yazıklar olsun bende galatasaryı 2. takım olarak tutuyorum ama inanın ben üzüldüm ya küme düşeceğiz nasıl oluyor böyle anlamıyorum bizim ismimi sivasın adını türkiyeye bu takım duyurdu o olmazsa sivas diye bir şehir yok kimse sahıp çıkmıyor seçtiğimiz insanlar bakanlar milletvekilleri başkanlar sadece sivasspor takımı tv lerde adı geçiyor ve herkes sivası öyle tanıyor neyimiz var allah aşkına sahip çıkın karabüke yenildinmi gittik arkadaşlar yazık inanın yazık düşünün lig tv üyeliğinde sonuncuyuz forma satışında sonuncu maç takımı desteklemede taraftarın maça gelmesinde sonuncu hiç bir şeye sahip çıkmadığımız gibi bu takımada sahip çikmıyoruz tek markamız ben eskişehirdeyim burada yaşıyorrum tek anlattığımız sivasspor ve her alanda destek oluyorum forma üyelik maç hepsinde elimden geldiği kadar destek oluyorum sivas halkı sadece konuşuyor kahvelerde bile maçını seyrettiklerini zannetmiyorum bu kadar duyarsız olunmaz her maçta hakem hatası gördük kimse sahip çıkmadı başka takımlar ortalığı nasıl yıkıyor nerden nereye geldik bu takım küme düşerse o sevinenler ne derler acaba ama diyecekleri belli banane ya karnımımı doyuruyor düşerse düşsün diyecekler etraflarınıa bakmazlar tek tanıtıcı sivasın tek markası beyler lütfen sahıp çıkalım destek olalım herkese selamlar
|