08.05.2013, 10:40
|
|
Gast
|
Cevap: Üzücü Yıllar
Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
Bir zamanlar bu ligde Yozgat, Erzurum, Malatya, Diyarbakır, Siirt, Van, Aydın, Sakarya, Kocaeli, Sarıyer, Bakırköy vardı. İmreniyorduk, niye sivassporumuz bu ligde değil diye.
3.ligde iken Karadeniz grubundan çıkamıyorduk, çıkartılmıyorduk bataklıktan. Çarşambası, Ünyesi, Fatsası, Bafrası, Çayelisi, Pazarı, bilmem ne köy takımlarıyla oynuyorduk.
Bu takıma güçlü kadro için yardım toplanması için, Abdi İpekçi de gece düzenlendi, yapılan masraf 12 milyar, toplanan para 9 milyar 20 bin kişi bekkleniyordu, katılan 1500 kişi. Pirince giderken evdeki bulgurdan da olmuştuk.
Birkaç gün sonra Bayburtlular gece yaptı, Bayburtspor için. 200 küsür milyar toplandı, piyasada Bayburtspor diye takımda yok. İstanbul Bayburtspor diye amatör takım var , Sivaslıların maaşından 5 TL kesmeye kalktılar, birçok kişi haram etti vermedi, bu kulüp ortada kaldı. Kimse sahip çıkmadı kayyuma anahtarı verdiler, şimdi bunları unutmuş millet, yada bilmiyor.
Arslanlar gibi SİVASSPOR takımı varken, destek olması gerekirken, İT takımlarının yalakalığını yapıyor, ekmeğini yediği suyunu içtiği tarlasını ekip biçtiği şehrin takımına taraftarına küfrediyor, dövmeye yelteniyor.
Bizler bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyoruz, biz kaybetmeden değerlerimize sahip çıkalım diyorum.
|
Muammer kardeşim, bazı yerlerde tashihle yorumundan alıntı yapıyorum. Hakkını helal et..
Yorumunun altına imza atarım...
Bu durumları yaşamayan, şahit olmayan bilmez. valikliklerden bzilere gelen "Sivasspora destek için para toplama kampanyalarını" vermeyenler bilmez. Dünya da olmayan hiç bilmez. O günleri bilip bugün sahip olmayanlara da en hafifinden "nankör insanlar" denir. Onları da pazar günü meydanda gördük.
Allah ıslah etsin diyelim...
|
|
|