Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!
Alt 09.05.2013, 00:47   #54
B.DUMANLI
Usta Yiğido

2.031 Mesajına 3.824 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1151 B.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekanntB.DUMANLI ist jedem bekannt
Standart Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

birincisi rıza ve bjk hayranı olduğunu açıklamaya gerek yok... ikincisi gören de sanacak ki çalımbay gidince süper ligin bu değişmez takımı sivasspor hocasız kalacak...üçüncüsü de sivasspor 2 yıl şampiyonluğa oynatan bülent uygunu bile yollamıştır, çalımbay dünden gider ve KİMSE SİVASSPORDAN BÜYÜK DEĞİLDİR!
Herkesin görüsüne saygi duyarim,Riza hocaya gitsin diyende hakli ,kalsin diyende.Birde madalyonun öbür yüzü var.
Oda yönetimin Riza hocaya bakis acisi.Bu yönetim Riza hocadan memnun neden memnun ,cünki oyuncu transferi hususunda yönetimi transfer hususunda zorlamiyor.Yönetim Riza hocadan memnun takimi ligde tutma basarisi gösteriyor basit transferlerle.Sonra yönetim borcumuz yok deyip bunun la gurur duyuyor.
Futbol becerisi olan ve futboldan anlayan usta ayaklar bize bugün Trabzon´da futbol dersi verdiler.Tüm Türkiye zaten belli bir sistemi olmayan Sivasspor´u cözmüs durumda.Eneramo,Grosicki ,Aatifve Erman üzerinde baski kurarak oyundan düsürüyorlar.Bunlarinda kapasitesi bir 90 dakikaya yetmediginden bu farkli alinan sonuclar normal.Karabük´´ü önce yenelim sonra bu konular konusulur.Riza hoca gitsinmi kalsinmi diye.Fakat bir Sivas´li olarak sehrinin takimina verdigi hicbirsey yok bu görülüyor artik.
B.DUMANLI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda B.DUMANLI'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...