Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!
tamam arkadaşlar takımda pek iyi değildide o nasıl maçtı ya .şerefsiz tolunay oyuncuları resmen savaş yaptırdı.ziyaya mustafa yunan denen oyuncu kaçırınca resmen kafasına gözüne sille tokat girdi.zokora denen mahluk ermana resmen tekme attı.kamilin suratını çehç denen oyuncu adeta dağıttı.sürekli oyuncularımıza faul yaptılar.oyuncularda resmen korktu.allah aşkına o penaltı penaltımıydı.volkan şen denen futbol o.... su.kendine yere atarak tolga denen zevatta zaten hazır bekliyor.penaltıyı kopardı.eneramonun aldığı bütün topları faul diyerek kesti.belki bana kızarsınız ama siz futbolcu olsanız ne yapacaksınız.resmen hakkınız bazı alçaklarca gasbediliyor.haa tabiki en azından bu kadar fark olmaması lazımdı.bence ne kadar zor tüm haksızlıklara ragmen sivassporlu olmak.ne kadar zor bu kadar haksızlık yapılan bir kulüpte oyuncu olmak...zaten fiani bazı güçler FB-TS olarak ayarlamışlardı.siz oyuncu .T.direktör ne yaparsa yapsın.bu böle olacaktı.bütün bu yapılan haksızlıklardan sonra inanın bu medyanın büyüttüğü 4.büyük takım denen takımlardan dahada nefret eder oldum.işte onun için kalabalıkların olduğu yer her zaman doğru yer demek değildir.mevlana ne demiş doğru bildiğin ve doğruların yanında TEK BAŞINA DA KALSAN asla vazgeçme.ve isterse baf liğine düşssün sonuna kadar SİVASSPOR.bu takıma yapılan bunca haksızlıkları görmemezlikten gelen ve ses çıkarmayan sivaslı olup bu takımları tutanlarıda sadece allaha havale ediyorum.nedenmi çünkü buranın ekmegini yiyip.buranın suyunu içip rızıklarınıda burdan temin edip ihanet ettikleri için.fikirlerime katılanada katılmayana teşekkür ediyor.selam ve saygılar sunuyorum.
|