|
09.05.2013, 12:53
|
|
Usta Yiğido
1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!
Alıntı:
yıgıdo058 Nickli Üyeden Alıntı
Gel gorki site ne hale geldi, burada 15-20 kisiden olusan bir cete hepsininde iki nicki var kesin dahada fazla belki duruma gore degerlendirme yapan iki yuzlulerden olusmus bir kactane serseri, iyi gunde riza hoca yanlisi olup kotu bir durumda kufurbaz muptezele donusenler. Sonra bu konuyu acan gibi kendini sivasspor yonetiminin icinden bir ajan modunda ispiyonculuk yaptigini zanneden sinsi bir dogulu, sonra kuyrugu kapiya sikismis kuyruk acisinda her bir durumu hocaya mal etmeye calisan cok bilmisler, konyalilar izmirliler vs.vs. yigido nicki alip kufur ornekleri sunanlar dolmus.riza calimbay diyene kufurler ettirip onunla tatmin olan yoneticiler getirilmis basa, bu site zaten sivassporluluktan cikmis kufurbaz muptezellerle dolmus rallim58.madem oyle ne isin var burda dedin demi icinden, ben burada degilim komsumun nicki bu onunla bakarken gordum seni bir cevap vereyimde belki bize soz veren rusru beyde tesaduf okurda, bir ceki duzen verir buraya.adres58 ve boun kardesim ne demekmistedigimi belki daha iyi anlamistir onlarada burda cok selam ediyorum, yaptiklari isin farkinda olduklarini bilen sadece bu iki kisi kalmis...
|
tahmin ediyorum yaşınız vardır baya...hayat tecrübenizde...birilerine iki yüzlü, serseri, müptezel gibi tabirleri kullanırken ne kadar da rahat olduğunuzu görünce hem şaşırıyorum hemde kendini kültürlü zanneden, taraftarı olduğu kişilere karşı eleştiriyi hazmedemeyen duruşunuzu ve SAYGISIZLIĞINIZI kınıyorum...Rüştü Bey'e veya başkalarına yakınlığınız yada muhabbetiniz beni ilgilendirmiyor...şu yorumunuzdaki üslubu birkez daha gözden geçirerek, sırf Rıza Hoca'yı eleştirdiği için, BEN dahil yönetici olsun yada olmasın; taraftarlar için kullandığınız ibareleri birkez daha okumanızı tavsiye ediyorum...çok gönüllüyseniz çeki düzen verme işinde gönüllü olarak çalışıbilirsiniz !!! ben burda çok defa birilerini eleştirmiş yada üslubun yanlışlığından bahsetmişimdir...ama asla böyle SEVİYESİZ kelimelerle kimsenin kalbinide kırmadım !!! kusura bakmayın SEVİYESİZ dedim ama anlayabileceğiniz dil bu olsa gerek !!!
|
|
|
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı SenSetik'a Teşekkür Ediyor...
|
|
| |