Cevap: ÇALIMBAY İSTİFA!!!
Ya kardeşim ayıptır günahtır. İstersen küme düşür, istersen kalan 15 takımdan 6 ye. Ama gayseri ve rumspordan 6 yeme. Geldin, bu iki çirkef takımdanda 6 yedik. En son ibb maçında şampiyonluk kactıgında aglamıstım. Dünde bunun tekrarı oldu. Git genlerbirliğinden elazıgdan 6 ye olur futbolun ıcınde deriz, yol kazası deriz. Ama bu 2 ..... takımdan yeme yemeeeee! Fenerle finale cıksaydık kupayı almayı tabı ısterız ama alamasak bıle uefadaydık. Avrupaya goturebılsen sezon sonu kuzu kuzu kalacaktın ama şimdi git. ..........git. Yerine gelecek adamlar var. Son olarakta saçma saçma transferler yapacaksa bu yonetım onlarda gitsin. Uğurla, hayrettınle, sercanla, eneramoyla oynanmaz. Son olarakta yonetıme şunu söylüyorum : Bülent denen ........ uydunuz şampiyonlar liginde oynayacagımız sene iskelet kadroyu dagıttınız. Tum, balili, bilica, sylla vb. Bu oyuncuların hepsını kadronuzda tutup bu kadronun uzerıne nokta 3-4 transfer yapsaydınız anderletch den 5 yıyıp gelmezdık, üstüne bide o sene düşmemeye oynamazdık. Hadi bunları gonderdınız yerıne adam mı aldınız? Tum un yerıne yasadıgından bı haber oldugumuz ersan martın. Balilinin yerine agbetu. Bılıcanın yerıne hollanda 2.liginden mbamba. Ne kadar acı bır durumdur ülkeni şampiyonlar lıgınde temsıl ettıgın sene kendı ................ lıgınde düşmemeye oynamak. Ayıptır, yazıktır, günahtır..
Rıza bey erinmeyip giderlerse eğer yerine gelecek adam : hedefleri, idealleri olan METİN DİYADİN'dir...
|