13.05.2013, 22:54
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sahipsiz Şehrin Solucanları!
Alıntı:
fark58 Nickli Üyeden Alıntı
Türkiye takımları ile Yunanistan milli maçını bir tuttun ya helal olsun sana haa. Fener taraftarı Lizbon sokaklarında sabahtan akşama göre dolaştı, senin kafadakiler olsa herhalde Lizbonda onlarca kişinin kellesini görürdük. Ben Sivaslıyım Sivassporluyum. Şunu unutmayalım bu Futbol bir oyun. Sanırsın adam cihad ediyor. Sizin gibi onu bunu temizleyeceğiz diyenler daha dün 19 yaşında bir genci öldürdü. Hangi oyun insan canından daha değerli olabilir!!!
|
yaşın genç yada zekan kıt kardeş ,okuduğunu anlamamışşın ,ben kimseyi öldürün asın kesin demiyorum, hayatını kaybeden gence çok üzüldüm,bazı şeyleri öğrenmelisin yunanistan örneğini verdim ,bu ülkenin ekmeğini yiyen hiçkimse ben yunanistanı seviyorum,gönlümü yunanistana kaptırdım diyemez buda öyle bişeydir benim için ,benim şehrimin toprağını ekip biçen, ekmeğini yiyen ,havasını soluyan ,sivassporun küme düşme hattına gelmiş olmasına rağmen gs adına seviniyorsa sivasın asıl evlatlarına saldırıp küfrediyorsa dövmeye kalkıyorsa benim için bu şehrin yüzkarası yaratıklarıdır ,öyle solucanların olmaması ,olmasından daha hayırlıdır , hem sivas hemde bu site elbet birgün çerezlerden ,temizlenecektir
|
|
|