Alıntı:
58MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
yaşın genç yada zekan kıt kardeş ,okuduğunu anlamamışşın ,ben kimseyi öldürün asın kesin demiyorum, hayatını kaybeden gence çok üzüldüm,bazı şeyleri öğrenmelisin yunanistan örneğini verdim ,bu ülkenin ekmeğini yiyen hiçkimse ben yunanistanı seviyorum,gönlümü yunanistana kaptırdım diyemez buda öyle bişeydir benim için ,benim şehrimin toprağını ekip biçen, ekmeğini yiyen ,havasını soluyan ,sivassporun küme düşme hattına gelmiş olmasına rağmen gs adına seviniyorsa sivasın asıl evlatlarına saldırıp küfrediyorsa dövmeye kalkıyorsa benim için bu şehrin yüzkarası yaratıklarıdır ,öyle solucanların olmaması ,olmasından daha hayırlıdır , hem sivas hemde bu site elbet birgün çerezlerden ,temizlenecektir
|
Merak etme yaşımda genç değil anlayışımda en az senin kadar iyidir, eğitimciyim. ben sivası tutarken sivas 3. ligde idim. Benim lafım her iki taraftaki dengesizlere. Sivassporluyum deyip ben hazmedemem bunu demeyi madem o kadar çok iyi biliyordunuz, 2 sezon önce sivas çarşıları, dükkanları sarı-lacivert yapılırken neredeydiniz. Herkes oldu fener yalakası. Bırakın kavga çıkarmayı adamları elinden tutup tuvalete götürmedikleri kalmıştı. O şehir o durumlara hazmediyorsa bunlara hayli hayli hazmeder. Kaldı ki o Sivas esnafı için kara bir leke idi. Destekleyen adam gibi çıksın sokakta caddede desteklesin hangi takımı destekliyorsa. Ama yalakalık yapılmasın. Madem solucan arıyorsunuz. Alın size solucanlar madem.
http://spor.milliyet.com.tr/sivas-ca...60/default.htm