Cevap: KARARA SAYGI DUYARIZ
Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı
dün de yazmıştım başkan artık bu tavırdan, hocanın topu önceki gibi yönetime atmasından rahatsız ...ve artık çalımbayla devam etme taraftarı değil...ayrıca hayrettin olayının perde arkasını da açıklayayım:çalımbay hayrettinin yuhalandığı o maçtan sonra hayrettinle baya bir tartışmış... olayı başkan yatıştırmış...ayrıca rajnoch, kamil, adem gibi oyuncuların da hocayla yıldızı barışık değilmiş...başkan hayrettin olayında da hayrettine sahip çıkmış yani bir nevi çalımbaya mesajı vermiş...bu ve bunun gibi içerieki bazı bilinmeyen nedenlerden dolayı çalımbayla devam edilmez...bazı arkadaşlar sütten çıkmış ak kaşık olarak görüyorlar ya ondan açıkladım...daha başka şeyler de var ama gerek olursa açıklarım...
|
hocam benim bildiğim şu: ordu maçından sonra çalımbay hayrettine bu nasıl rezil bir oyun kendini de beni de rezil ettin falan gibisinden birşeyler söylemiş ve bağırmış....hayrettin de karşılık vermiş ve sanırım işin içinde bir de kaptanlık konusu da geçmiş...yani anlayacağın hayrettin başta olmak üzere bazı oyuncuların hocanın tavırlarından rahatsız olduğunu ve bazı oyunculara karşı ayrımcı davrandığından (uğur gibi, giden doğa gibi) bazı oyuncuların şikayetçi olduğunu öğrendim...