Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 19.05.2013, 17:21   #332
35gürün58
Usta Yiğido

35gürün58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

284 Mesajına 589 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 821 35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK35gürün58 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

Sevgili Yiğidolar,

Roberto Carlos henüz gelmeden bir bölümümüz bir hakim titizliği ile ve engin futbol bilgisi ile Roberto Carlos'un başarılı olamayacağını gerekçe göstererek istemezük fetvalarını vermeye başladı.. bu çok yanlış ve gelecek insanın da şevkini kıracak bir davranıştır en azından Bir Sivas'lıya bir yiğidoya yakışmaz.

Başarılı olup olmayacağı tabii ki zamanla belli olacaktır işte o zaman varsa başarısızlığını haklı olarak eleştirirsiniz, lakin adam daha anlaşma olmadan ve hiçbir maçını gerçekleştirmeden lütfen önyargılı olmayalım , yönetimin de bir bildiği vardır bekleyip görelim yorumları öyle yapalım diye düşünmek gerekiyor.

Maradona örneği illa da bu adamda da gerçekleşecektir diye bir kaide yok, eğer bu istisnalar geçerli olsaydı kimse zamanının popüler futbolcusu ile teknik direktör olarak anlaşma imzalamaz.. dünyayı incelerseniz başarılı futbolculardan da birçok iyi teknik direktör olduğunu görürsünüz.. o zaman bu mantıkla biz hep zamanında başarılı futbol hayatı olan hiçbir teknik direktörü aramayalım, hep başarısızları arayalım ki teknik direktörlüğü başarılı olsun...

Fatih Terim başarısız bir futbolcumu idi Türkiye'mizin popüler futbolcuları arasında idi. çok konuşulan Bülent Uygun başarısız futbolcumu idi, Asker selamları ile, gol krallığı ile başarılı futbolcu idi ama bunu göz önünde bulundurmuyorsunuz.

Ben illaki Carlos'un başarılı olacağını iddaa etmiyorum eleştirdiğim konu daha görmeden yaşamadan ön yargı ile yargısız infaz yapmanın doğru ve insani olmadığını Sivas'lı yiğidolara da bunu yakıştıramadığımı belirtiyorum

Es keza başarısız olursa bak ''ben demiştim''ciler olacağı muhakkak, veya başarılı olursa nasıl bir haleti ruhiye içinde olacaklar merak ediyorum.

İnsanlar bir kerede olsa bir şans verilmeyi hak ederler lütfen hoş geldin diyelim Sivas'a yakışır mertliği ve misafirperliği gösterelim ve karşlığında başarılı olmasını temenni ederek bekleyelim, gereği ondan sonra düşünülür.

Sevgilerimle
35gürün58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 35gürün58'a Teşekkür Ediyor...