Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: 2013-2014 Transfer Dönemi
Alt 20.05.2013, 15:47   #207
Gangstayigido
Yiğido

59 Mesajına 90 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 586 Gangstayigido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: 2013-2014 Transfer Dönemi

önümüzdeki transfer sezonu ilginc olabilir.anladigim kadar gidecek oyuncu cok ve önümüzdeki sezon mac kadrosuna sadece 6 yabanci yazilacagi icin herhalde büyük oranda yerlilere yönelecek yönetim. bir degerlendirme yapmak gerekirse :

Kaleci : bence sorunsuz oldugumuz bir bölge borjan iyi ve korcanda onu tamamlar

Defans: sol bekte ziyanin yeri banko ama yedegi yok, sag bekten zaten bahsetmiyorum resmen iflas etmis erhanin gidecek olmasi ugurun yetersiz performansi zorunlu olan sag bek transferini bir kat arttirdi
stoperde ise ümit ile murat ikinci stoper icin yeterli olduklarini kanitladi, bence navratil ile rajnochu gönderip üst düzey tecrübeli bir stoper alinmasi lazim galata nin gecen sezon ujfalusiyle yaptigi gibi

orta saha: göbekte kadirin gidecegini ve mehmet nasin artik yaslilini düsünürsek seneye adem ile hakan kaliyor ki hem sayi olarak hemde kalite olarak bizi üst siralara götürmede yetersiz kaliyorlar. en az iki tane biri selcuk inan tarzi oyunun iki yönünü oynayabilen biri olmasi lazim.

öndeki dörtlü : öndeki dörtlüden eneramo ve erman kesin gidiyorlar bu ikilinin yanina belki grosicky ile pedrielde eklenebilir, ama benim sahsi fikrim grosicky ile pedriellin kalmasindan yana. aslinda grosicky, pedriel, aatif , piech, cihan ve abdulkadirin yanina iyi bir golcü ve cernynin durumuna göre bir kanat futbolcusu alindinmi orda bence fazla zorluk cekmeyiz.

yani 1 sag bek 1 stoper 1 alternatif sol bek(alt yapidanda haledilebilr) 2 orta sahanin göbegine (1 kanat ) 1 golcü .......kulubeyi güclendirmek icin 2-3 genc yetenek alinabilr---> 4dü ilk onbirde oynayacak kalitede en az 7 transfer
Gangstayigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Gangstayigido'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...