Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Carlos İmzaya Geliyor
Alt 20.05.2013, 22:55   #462
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 771 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Carlos İmzaya Geliyor

Alıntı:
CAGLAYANGRUP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor R.Carlos'u getirecekmiş. bir tarafına kına yaksın bu habere sevinenler. hayatında teknik direktörlük tecrübesi yaşamamış, üstelik uzun zamandır Türkiye liglerinden uzak kalmış birisi yanında 5 tane yıldız futbolcu getirse ne olacak? kendi egolarını ve acemiliğini Sivas'ta çıkaracak, Sivas'ta tecrübe edinecek ve kendini geliştirecek sonra çekip gidecek. Sivas küme düşerse Mr. Carlos'un ruhumu duyacak. Ben işimi yaptım takım koşmadı diyecek işin içinden sıyrılacak. Her şekilde Carlos'un Sivas'A teknik direktör olmasını şiddetle reddediyorum. Yabancı teknik direktör mü istiyorsunuz? gidin Daum'u alın. Ama önemli olan kendi değerlerimize sahip çıkmak. Biz bunu başaramadığımız için bir haltın sahibi olamıyoruz. Rıza hoca geldiği zaman "bu iş bu kadar Sivas artık gerçekten top oynamaya, rakiplerine korkulu rüya göstermeye başlar" demiştim. dediğim gibi de oldu. Biz Rıza hocamıza sahip çıkamadık. Art niyetli üç beş çapulcu yüzünden aslan gibi hocamızı kaçırdık. Şimdi en azından yine tercihimizi kendi insanlarımızdan yana kullanmak en akıllıca şey olur diye düşünüyorum. Bu kavramda Beşiktaş ile yollarını ayıran Samet Aybaba ilk tercih olarak masaya yatırılmalıdır. Bu arada Bülent Uygun ismi de zikrediliyor... Ancak malum senede futbolcu ticari yapacağım diyerek Sivas'ı ne hallere düşürdüğünü lütfen unutmayın Sivas'ın kapılarını suratına sonuna kadar kapatmak lazım, tercih edilebilecek en yanlış isimlerden biride malum şahıstır. Sivas'ın ekmeğini yiyerek Sivas'a ihanet edenlerle Sivaslının işi olmamalıdır. Bütün Sivasspor'lu kardeşlerime hayırlı akşamlar dilerim. Cümleniz Allah'a emanet olun.
Nekadar Sivassporlu oldugun , yazdigin 1 mesaj'dan belli oldu .
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı Morten58'a Teşekkür Ediyor...