22.05.2013, 09:42
|
|
YASAKLI ÜYE
1.294 Mesajına 2.666 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: 4 Futbolcuyla Yollar Ayrıldı
dayı size göre rıza çalımbay hiçbirşey yapmadı ,raynoch bişey yapmadı,eneramo hiçbirşey yapmadı mahsusdanmı yazıyorsunuz bilmiyorum ,siz hangi maçları seyrettiniz onlarıda bilmiyorum ,siz ve sizin gibi düşünenler ne yapmaya çalışıyorsunuz onuda anlamıyorum,eneramo hiçbirşey yapmadı diyen kişinin sivassporu bildiğini maçlarını izlediğini sanmıyorum,ilk geldiği sezon biraz alışma süresi geçirsede sivassporu ligde tutan kişilerin başındadır ,groseçki ,navratil,radayla birlikte,geçen sezon 16 gol atmıştır ve sivassporun avrupa kupasına katılmayı hakettirmiştir, fakat hakemler müsade etmemiştir,li,gde bıraktırmış diyebiriz .bu sezonda çok kötü sezon geçirmesine rağmen 11 gol atmış ,kazandırdığı puanlarla sivassporu ligde bıraktırmıştır,attığı gollerle sivassporu kupada yarı finale kadar taşımıştır,haa rıza hoca ve futbolcuların büyük bölümü olaya tam konsantre olamadığı için hakem müsade etmediği için ,farklı skorla elendik orası ayrı ,şimdi bu eneramomu hiçbirşey yapmamış adam her maç 4 kişiyi sırtında taşıyor ,o olmasa atıf öyle slolom yapıp gollar atabilirmiydi ?bence imkanınnız varsa sivassporun tüm maçlarının özetlerini tekrar gözden geçirin nedemek istediğimi öyle daha rahat anlarsınız ,haa adam sivasdan gitmek istiyor oda onun bileceği iş
|
|
|