Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Nihayet Temel Atılıyor
Alt 24.05.2013, 20:56   #46
59yigido58
Tecrübeli Yiğido

152 Mesajına 197 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 751 59yigido58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Nihayet Temel Atılıyor

şimdi yapılması gereken şudur madem ortada karmaşa bir durum var ilerde kapasite artırılabilir şekilde yapılsın bu konuda bastıralım çünki ihale 25 bin kişilik olarak alındı fiyatı ona göre verdi aslında inşaat zamanında ne yapılacaksa imkan varsa artırsınlar üstü tamamen kapalı olacak söy kapasite yükselt tak bence olmaz ya baştan yada olduğu gibi kabulleneceğiz arkadaşlar türkiyede 7 milyon sivaslı yaşıyor ama maelesef sivasta değil sivas nüfusu yanılmıyorsam 300 bin bu nüfusun onda biri gelse maça eder 30 bin ama malesef bizim şehrimizin insanları duyarsız bu konuda o yüzden 25 binde iyi dolu tiribünler önünde oynamak kayseri kadir has 35bin kişilik ama hiç bir maç dolmuyor anadolu gerçeğini göz ardı etmemek gerek türkiye üç büyüklere bölünmüş ben galatasaraylıyım ama önce sivassporluyum benim ilimin takımı önce gelir sivas galatasaray oynasa ben sivası tutuyorum öylede olmam gerek antalya ve istanbuldaki bütün sivas maçlarına gidiyorum ve bir sürü insan götürüp sivas lehine tezehurat yaptırıyorum herkez üstüne düşen görevi yapmalı hep destek tam destek herkese saygılar.
59yigido58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla