Alıntı:
GokhanTurna Nickli Üyeden Alıntı
Kocaelisporlu 20 yaşında ki genç gol kralı(22 golle) Doğan Karakuş'u, Altınordu renklerine bağlamış. Altınordu şuan oluşturduğu modelle Türkiye'nin en iyi yönetilen kulübü, helal olsun çok güzel transfer olmuş.
Doğan Karakuş istikrarlı bir grafik çiziyordu ve hızlı parladı. Onu bizim takımda görmek isterdim yedekte olsa.
Nazilli Bld.Sporda ki Muğdat Çelik de Türkiye liglerinin 2013 gol kralı yanılmıyorsam. 23 yaşında ve o da istikrarlı bir grafik çiziyor. Bence değerlendirmeye alınmalı, kadro genişliği açısından böyle oyuncular lazım bize.
|
Gökhan gardaşım... Belki eski yorumlarım aklındadır, Muğdat Çelik'i ben belki 7-8 defa seyrettim. 19 yaşından beri takip ettiğim bir oyuncu. Normalde Santrafor değil bu çocuk. Forvet arkası serbest oynayabilecek yeteneğe sahip. Maşallah pırpır yerinde duramıyor. Yaşıda daha 22-23 ve kesinlikle kaçırılmayacak bir yetenek. Bonservisi de 300 civarında olması lazım. Aha olsun 400... Sağ ayaklı ve benim en çok istediğim oyunculardan. 2. lig 3. lig dememek lazım...