Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Baptista ve Lugano’yu istiyorum
Alt 04.06.2013, 23:27   #80
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1509 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Baptista ve Lugano’yu istiyorum

Alıntı:
hüso58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi güzel bu kadar yabancı oyuncu düşünüyozda yabancı sınırlaması ne olacak bunu hiç düşünozmu
Sorun olacağını zannetmiyorum. Giden birçok yabancı oyuncumuz var, şu sayılan isimler bile gidenlerin sayısına ulaşmıyor.
Ayrıca bu kişiler olur yada olmaz bizim yabancı sayımız zaten düşük.

Michael Eneramo, Milan Cerny, Stephan Senecky, Ricardo Pedriel Suarez, Jan Rojnoch kesin giden isimler.... Bunların yanı sıra Jakub Navratil ise Roberto Carlosun isteğine bağlı olarak gitme ihtimali olabilir. Takımda Aatif Chahechouhe, Pawel Kamil Grosicki, Milan Borjan haricinde yabancı oyuncumuz kalmadı

Eee gerisini siz düşünün...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla