Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Desene bizim transferler gecikecek bu yil,Carlos topun pesinde kosacagina transferlerin pesinden kossun.
Herkesin umut bagladigi Carlos bu yil fos cikarsa ,herkes hayali sukuta ugrar.Bundan en cok etkilenende baskan olur.
Allah sonumuzu hayira getirsin,takimin yaridan fazlasi Sivasspor´da yok,yeni alinan oyuncular dikis tutturamazlarsa vay halimize...
|
Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Türkce´deki atasözlerini hice sayarak Riza hocaya atip tutanlar bu yilda onu mumla arayacaklar fakat hersey bitti.Bir atasözümüz derki;"GIDEN GELENI ARATIRMIS"
Riza hoca günahlari ve sevaplariyla gitti.Yerine gelen Carlos bu sekilde devam ederse,Sivas´li onu hosgörü ile karsilamiyacagi gibi birde Sivas´da dayak yer.
Sivas´li bunu severek yapar,ne Sivasspor teknik direktörü tanir nede baska birsey.Isler iyi gittigi sürece Carlos ne halt ederse etsin diyecegimde ,böyle bir teknik direktör oyuncularina kendini nasil kabul ettirecek.
Daha düne kadar Carlos´un gelisine memnun olan ben ,bu haber üzerine bayagi üzüldüm.
Hekes onu transfer isleriyle ilgileniyor diye zannederken meger o kadinlarin transferiyle mesgulmus.
Mecnun baskan büyük bir kayaya carpti galiba... 
Sivasspor taraftarlari bu duyumlari hakediyormu acaba ?
|
yeter ya yeter , ne istiyorsunuz , RIZA CALIMBAY diyorsunuz dahaya, artik geriye bakmayin en gicik oldugum nokta ya, ileriye bakin ecccük be. insaf ya.
Cok bos konusuyorsunuz bos, adam 1 mac oynarsa ne olacak he söylermisin, YILMAZ VURAL da bos bos tavla oynuyor , RIZA CALIMBAY'Da BJK'NIN kök'ünü yiyor bitiriyor sözleriyle.
Hem önce vizyonsuz diyorsunuz, simdide geri dönsün RIZA diyorsunuz , ne buya.
Vallahi anlamak sizi cok zor , anlamiyorum.
Büyük transfer yok , diyorsunuz, Baskan hep büyük transferler ile mesgul , teknik patron Carlos aracilyila , hemde Sivasspor nasil büyük takim olur, onun hayalinde.
Yetti artik ya , lütfen böyle yorumlari birakin.
Adam'in kültürü farkli eger karisiyla veya savgilisiyle sevisiyorsa sanane be kardesim ,sana ne be abim.
ille de haber olsun , Sivasspor zarara girsin dertlerindeler bunlar inanmayin , yeter inanmayin , ya.