Alıntı:
Morten58 Nickli Üyeden Alıntı
yeter ya yeter , ne istiyorsunuz , RIZA CALIMBAY diyorsunuz dahaya, artik geriye bakmayin en gicik oldugum nokta ya, ileriye bakin ecccük be. insaf ya.
Cok bos konusuyorsunuz bos, adam 1 mac oynarsa ne olacak he söylermisin, YILMAZ VURAL da bos bos tavla oynuyor , RIZA CALIMBAY'Da BJK'NIN kök'ünü yiyor bitiriyor sözleriyle.
Hem önce vizyonsuz diyorsunuz, simdide geri dönsün RIZA diyorsunuz , ne buya.
Vallahi anlamak sizi cok zor , anlamiyorum.
Büyük transfer yok , diyorsunuz, Baskan hep büyük transferler ile mesgul , teknik patron Carlos aracilyila , hemde Sivasspor nasil büyük takim olur, onun hayalinde.
Yetti artik ya , lütfen böyle yorumlari birakin.
Adam'in kültürü farkli eger karisiyla veya savgilisiyle sevisiyorsa sanane be kardesim ,sana ne be abim.
ille de haber olsun , Sivasspor zarara girsin dertlerindeler bunlar inanmayin , yeter inanmayin , ya.
|
Uslu ol ,rahat ol saygisizlik etme.Benim senin gibi 17 yasindaki cocuklarla isim olmaz.Daha gecenlerde Turan 59´a saygisizlik yaptin.Sen önce büyüklerinle konusmasini ögren bakayim.Banada kardesim diye hitap etme.Senin ahlak kavramin Almanya´da okulda gördügün ahlaksa biz Türkler onu kullanmiyoruz.Bende Almanya´da yasiyorum tam 34 yildir. Bizim kendi kültürümüze has ahlak kurallarimiz vardir.Biz bunlari kullaniriz.Cocuklarimiza bunlari asilariz.Tanimadigin ve kendinden büyüklere ne zamandan beri kardesim diye hitap ediliyor?
Milliyet gazetesi bu olayi görüntülemis ,ben diyorumki böyle bir hocayi hangi futbolcu sayar ve sever.Konu bu, sen konunun disina cikmissin.