Alıntı:
adres58 Nickli Üyeden Alıntı
Üstad benimde senin bu Hayrettin takıntını anlamıyorum. Tamam belki miadını doldurmuş olabilir ama sivasspordan asla ve asla gitmesi taraftarı değilim. Örneğin altyapıda eğitmen olabilir. Mesela çocuklara şunu öğretebilir. 1-Topa yerde iken nasıl kafa ile müdahele edilebilir. 2-Bir sol bek nasıl sağ bek yada orta saha oynayabilir 3-Boğazına bir darbe alırsanız ve diliniz boğazınıza kaçarsa nasıl en yakın arkadaşınıza haber verirsiniz....
Doğrudur kendi kalesine gol atmıştır, o cırt pırt neyse ondan da yapmıştır. Kötü de oynamıştır. Kabul ediyorum ama bu çocuk sokak aralarından 3. liglerden gelmiştir buraya, ona karşı bu kadar agresif olmak sence Hakmıdır. Bence değildir. Bende yuhaladım kızdım Hayrettin kardeşimize, ama bir şekilde şu takımın personel listesinde dahi olsa monte edilmeli diye düşünüyorum. Bırakın bu defolizm kelamlarını artık...
|
Benim hayrettin takıntım filan yok. Benim için Sivasspor önemli. Yav onun bariz hataları yüzünden azmı maç kaybettik? bunları nasıl görmezsiniz. Zamanında iyiydi şimdi Sivasspor'da oy-na-ya-maz! bunu görün artık.Bunlar olağan şeylerdir.Kuru kuruya Sivaslı ayaklarınıda bırakılım. Sivasspor'a en faydalı kimse bizim için Sivaslı o dur. ön yargıyı bir kenara bırakın. Ayrıca fedekarlıktan bahsediyorsun, her işte bir risk vardır. inşatta çalışanın iskeleden düşme riski var.Maç oynarken sakatlanan bir tek o değilki. Kimse Sivasspor'da babasının hayrına oynamadı,fedekarlık yapmadı. Oynadığının karşılığını fazlasıyla aldı. Yeter artık kimsenin Sivasspor'a zarar vermeye hakkı yok