Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer-2013
Alt 15.07.2013, 20:31   #1489
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1464 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Transfer-2013

Alıntı:
cemahmety Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Facebook'un bir grubunda Serdar Gürler ismini duydum, eğer bu transfer olursa müthiş olur. Geçen sene Elazığı ligde tutan adamlardan birisiydi ve şu an takımın bir teknik direktörü bile yok çok gelecek vaadeden bir oyuncu bu haberin gerçekliği varsa çok güzel bir alternatif ve ilerideki yıllara büyük yatırım olur. Haberde Mecnun başkanın Elazığ başkanıyla görüştüğü yazıyordu bizim elazığ ile kardeşliğimizi herkes bilir anlaşmak kolay olacaktır.
Serdar bir zamanlar Mehmet Yıldız bizim için ne ise Elazığ içinde o... Transfer olursa tabiki müthiş bir şey olur ama ben Fener BJK ve GS haricinde başka takıma verileceğini zannetmiyorum. Bu sadece bir şahsi görüş..

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...