Alıntı:
B.DUMANLI Nickli Üyeden Alıntı
Türkcede bir söz vardir,denirki ;Adam olacak cocuk bo...dan belli olur diye.Rengifo Peru´dan hazir geldi.Hazir gelmesine ragmen Carlos ilk gün düz kosu yaptirdi.Sonra Sivas´da antremanlara katildi,Nijmegen macinda iki top gelmis ve kendini yere birakmis.Eneramo taktigi gibi birsey demekki.Benim bildigim forvet golünü atar ve hic bir bahanenin arkasina siginmaz.
Rengifo Pedriel´den bile kötü gibi geliyor bana.Carlos bugün sans vermedigine göre,birseyler düsünüyordur.Bir takim basarili olmak istiyorsa gol atacak,sahada rakibini bogacak.Bugünki yüzdelere bakilacak olursa Graffschaft tüm mac boyunca üstünlügüde birakmamis elden.
|
16. Dakikada golu bulmusuz geriye cekilmemiz gayet dogal degil mi ? Yanlissam soyleyin ama ornek veriyorum drogba geldigi gunden bu yana lige damga vururken sneijder yeni yeni form tutmuyor mu ? Bu sneijderin kotu futbolcu oldugu anlamina mi geliyor ? Bazilari icin uyum sureci uzayabilir peru yani guney amerikadan gelen bir oyuncu hava sartlari bile (rakım) o kadar farkli ki bi anda muthis performans beklemek hayal olur. Aatifla grosickiyle kac maca cikti su ana kadar yani takim onu tanimiyor o da takimi tabii ki nereye kosacagi nerde ver kac yapacagina bunlara zamanla alisicaktir. Ben burda rengifoyu savunmuyorum acikcasi cok nette izleme firsatim olmadi eminim cogumuzun olmamistir ama kestirip atmak en kolayidir bence her oyuncu icin sabredilmelidir