Cevap: #SivassporSponsorİstiyor
Bende katildim ve yaklasik 100-120 tweet attim twitter izin vermeyene kadar yarisi kadarda retweet yaptim.
Bence cok güzel oldu, taraftar olarak sosyal medyada belki ilk defa bu kadar toplanip tepki gösterebildik!!
Kücük düstük diyenlerede bir kac cift lafim olacak:
Evet TT listesine girmek istedik cok tweet attik ve Ceyhun Yilmaz, Hadise, Ertem Sener, Ibrahim Toraman, Erman Kilic gibi kisilerin retweet yapmasini istedik ama en azindan biseyler yaptik, sesimizi duyurduk, Sivasspor taraftari herseyin farkinda mesajini verdik !
Gecen sezon yaklasik 5 hafta sonunda formamizda sponsor reklami vardi neden yine 5 hafta gecmesini bekleyelim? Sponsor lig baslamadan kesinlessin ki, bir an önce formalara basilsin ve gurbetcilerde izindeyken satisa sunulsun degilmi??? Riga Boya en akillisini yapti: bekledi ligin baslamasini ve haftalar 5'i gösterince geldi sponsor oldu neden? Koskoca Sivasspor acikta kalmisti daha uygun bir ücreti dahi kabul etti yeterki sponsorumuz olsun düsüncesiyle!
Bugün yaptigimiz tweet olayi sponsoru olmayan baska anadolu takimlarinida hareketlendirdi Bucaspor gibi mesela, ve bunun öncülügünü biz, YIGIDOLAR yapti...
Utanacak birileri varsa o da koskoca Sivassporumuza lige yaklasik 15-20 gün kalmisken, sponsor anlasmasi yapmayanlar ve baska takimlar forma tanitimi bile yapmisken sponsor olmadigi icin forma basamayanlar!
Kücük düsürüldük diyosunuz ama Mecnun baskan medyaya acik acik söylemedimi sponsor lazim kimse destek cikmiyor diye??? BASKANIMIZ BILE ACIK ACIK DIYORKEN bizim yaptigimiz kesinlikle DOGRUYDU!! Taraftar olarak elimizden geldigince sosyal medyadan yerlisiyle, gurbetcisiyle Baskanimiza destek ciktik!
Bir baska gün yine yapacagiz ve yine twitter beni durdurana kadar tweet atacagim!
Bu da benim görüsüm, karsi cikan olacakmi merak ediyorum ve bu konuda cok cabuk sinirleniyorum Sivassporumuzun bu hali benide olumsuz etkiliyor!
|