Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Desteğe ihtiyacımız var
Alt 05.08.2013, 08:55   #54
dede58
Yiğido

dede58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

123 Mesajına 236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dede58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Desteğe ihtiyacımız var

Alıntı:
GurbetciYigidom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
valla bu sene izindeydim storeden 5 forma aldim 5 ,6 tane tsört aldim ama yinede memun kalmadim,asortmen takimi filan hic yoktu olsada kiminin alti yok kiminin kollari yanlis kesilmis sanki pazar mallari gibiydi kalite denen hic birsey yok, cesit cok az cocuklara göre hicbir sey yoktu formalarin bedenleri cok kücük normalde medium ve small giyen biriyim ama xl formalar bile nerdeyse kücük geldi bana ,artik siz düsünün xl giyen biri nasil forma alsin .bence storeye iyi bir ceki düzen verilse gurbetcilerimiz yeter oraya,külübümüze cok büyük maddi destek saglayan gelir kaynagi olur ve yönetimimizde milletten para dilenmez,

Bende 4 forma alabildim ve başka birşey alamadım. İşin en acı tarafı ve yanı ise büyük özlemle besleyip sene de bir defa gelebildiğim memleketimde forma almak için gittiğim storemizin kapalı olmasıydı. Artık herkes bu konu da hem fikirse ve ürün yetersizliği forma kalitesizliğinden dem vuruyorsa yönetimin bu konuya mutlak süretle el atması gerekiyor.