Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
|
Rene junior ;Santos la 1 yıllık sözleşme yapmış..Sözleşmesi Ocak ta bitiyormuş..Kulübü anlaşmak istemiş ama oyuncu reddetmiş..İnternette bu haber dolaşıyor...Oyuncunun youtube da değişik videoları mevcut..Ben 9 dak.ve 4 dak. lık 2 videosunu izledim..Gerçekten çok beğendim...Mehdi Toil hikaye arakadaşlar...Bu oyuncu ondan 5 yaş daha genç..Stil olarak bana biraz Mehmet Aureliu (Orelyo)yu hatırlatan bir yetenek...Her takıma böyle bir oyuncu lazım..Bu zamana kadar nasıl Avrupa takımları keşfetmemiş hayret bir şey..Orta sahada top geçer adam geçmez stilinde bir oyuncu...Hem de Neymar'ın eski takımı Santos da ilk 11 oyuncusu...Keşke bu oyuncuyu alabilsek..Ofansif yönü çok üst düzeyde değil ama savunma ve kesici özelliği çok iyi olan Kadir'den bir kaç kat daha teknik; kaleye şut atmayı seven bir oyuncu..İşte Carlos sivasspora alacaksa bu tür oyuncular almalı...Umarım sivasspor bu yetenekli genç oyuncuyu takıma kazandırır...Videolarını izleyin;siz de karar verin...Her hoca böyle bir orta saha oyuncusu ile oynamak ister...