Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Taraftar gözüyle...
Alt 14.08.2013, 21:54   #6
34MUAMMER58
Usta Yiğido

34MUAMMER58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.451 Mesajına 3.350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 34MUAMMER58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Taraftar gözüyle...

hazırlık maçlarını görmedim kasımpaşa maçını izledim ,takım ortasahada hızlı paslaşarak rakip sahaya gitmeye çalışıyor,çift önliberolu sistemle tek forvetle oynamaya çalıştık rengifo tek forvetli sistemin oyuncusu değil çok güçsüz ,sağbekte cihan bikaç maç iyi oynamış olabilir lakin o mevkinin gerçek adamları cicinho yada abrurahman oynamalı utaka nasıl çıkacak bilmiyoruz kasımpaşa maçına göre değerlendirme yapacak olursam sağ bek ve forvetde sıkıntı var ,düzelmiyecek durum yok ,kadir bu takımın olmazsa olmazı kimse kadire eleştiri yapmasın trabzonda oyundan çıktı 6 yedik ,kasımpaşa da çıktı 3 yedik bunlar tesadüf değil r carlosunda dediği gibi deplasmanlarda 4-2-3-1 kendi evimizde 4-4-2 yada 4-3-3 sistemiyle oynayacağız ben şahsım adıma takımı geçen yıla göre daha derli toplu oynuyor gördüm oynadığımız takım bu ligin en güçlü takımı 70 dak gol pozisyonu vermedik üstüne 1 topumuz direkten döndü,ahmetaras rehgifo yüzde yüzlük pozisyonları atamadı ısakson 5 net pozisyonu çok güzel çıkardı öyle ümitsiz olmaya gerek yok takıma ve yeni transferlere zaman tanımak destek olmak lazım ,bu takım bu ligde çok can yakacak inancındayım
34MUAMMER58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı 34MUAMMER58'a Teşekkür Ediyor...