Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 20.08.2013, 16:30   #120
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1298 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Dün sahada iki farklı takım vardı ilk yarıda ki oyun ikinci yarı için bizlere büyük ümit verirken ikinci yarı başladığında fizik olarak düşüşe geçişimiz pozisyon bulmamızı zorlaştırdı.

2. yarı gözle görülür bir düşüş yaşamamızın nedeni bence Carlos'un yaptırdığı ağır idmanlardan kaynaklanıyor. Sivasspor antrenmanlarını takip edemiyorum ama büyük ihtimal günde çift idman yapıyor veya ağır yükleme antrenmanları yapıyoruz diye tahmin ediyorum.

Oyuna gelecek olursak ; ilk 11 de oyuna başlayan yeni transferlerimizin hepsi buram buram kalite kokuyor ilerleyen haftalarda çok daha iyi olacaklardır.

Carlos ve Yardımcı Hoca Lopez , Grosicky'ye nasıl bu kadar dayandı anlamıyorum 2. yarı oyundan tamamen düştü adeta takımı 10 kişi bırakırken 75 dk sahada kaldı. Adem'de oyundan düştü Adem'in yerine gizli forvet olarak takıma geçtiğimiz sezon önemli katkı yapan Hakan Arslan neden düşünülmedi bilmıyorum.

Kayseri maçında sahada gerçek anlamda 1 tane santrafor oyuncumuz olsaydı eminim ki çok rahat galip gelecektik, Utaka harika bir oyuncu daha hazır bile değilken bu kadar etkili olabiliyorsa ilerleyen haftalarda stoperlen korkulu rüyası olacak ama Utaka kesinlikle tek forvet oynayacak yapıya sahip değil zaten kariyerinin önemli bir bölümünde kanatta veya 2. forvet olarak oynadı, Kariyerinin en parlak dönemi olan şampiyonluk yaşadığı Montpellier'de şimdilerde Arsenal forması giyen Olivier Giroud'un gerisinde veya kanatlarda oynuyordu...

Rengifo devam eden bir ligden hazır olarak geldi ve hazırlık maçlarının çoğunda bile forma giymedi, sürekli takımdan ayrı çalışıyor diye haberlerini alıyoruz bu oyuncuda ki sıkıntı nedir anlamadım eğer bu oyuncu Sivasspor için yeterli değilse yerine iyi bir santrfor şart.

Son olarak yıllardır Burhan Eşer hayranı birisi olarak Burhan'ı Sivasspor formasıyla izlemekten büyük keyif duyuyorum bir kez daha takıma kazandıranları tebrik ederim...
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Besyo_cu'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...