Alıntı:
Serdar63972 Nickli Üyeden Alıntı
Sivasspor sitesinde Ankaragücü sayfası açılması, Sivassporlu olduğunu idda edenlerin başka bir takıma bizim sitemizde şarkılar söylemeleri bana tuhaf geliyor. Ve içimizdeki irlandalılardan ankaragüçlü olanların bu şekilde su yüzüne çıktığını düşünüyorum. Daha bunun cinconlusu var, fenevlisi var 8taşlısı var... Varoğlu var... Ama keşke bu salyangozları bizim mahallede satmasalar....
|
Sivas sürekli göç veren bir şehir 1981 yılından beri Ankarada yaşıyorum Ankaragücü maçlarına çok gittim vede destekledim. Sivassporumuzda o yıllarda çoğunluklada doğu nun takımlarıyla 3 ligte mücadele etti maçtan birgün sonra anca sivassporun maç sonuçunu yazarlardı. Sivasspor ankara dada maçlar oynadı hepsini seyrettik destekledik (Çubukta-Beypazarında-Sincanda-Keçiörende-Cebeciİnönü stadında hatta 19 mayıs stadını dış sahasında) Yaşadığımız şehrin takımlarına olan sevgimizdir Ankaragücü - Gençlerbirliği takımlarına gönül vermemiz desteklememiz. Türübündede dostluklarımızda bakidir. Çünkü günlük yaşantımızda beraberiz bu dostlarla