Cevap: Maçı Değerlendirelim
Maçta göze çarpanlar : Maça çok tutuk başladık, Kadıköy deplasmanında bu kadar kötü başlamamızda belkide teknik ekibin Kadıköy deplasmanının zor olduğunu bilerek takıma çok ileride başlamayın şeklinde yaptığı telkinler etkili olmuş olabilir diğer türlü oyuncuların bu kadar tutuk olacağını düşünmüyorum.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : Kadıköy deplasmanında 30 dakikada 2 gol yemek ne kadar moral bozucuysa bu golleri hakem yüzünden yemek de bir o kadar moral bozucudur. Böyle başladıktan sonra da battı balık yan gider misali bir türlü doğrulamadık. ama arada yaptığımız bazı pas alışverişleri 4-0 dan sonra yapılmış olsa da ilerisi için umutlandırabilecek cinstendi.
Maçın en iyisi kimdi : Maçın en iyisi tartışmasız Cicinho idi. Mehdi ve Burhan da gayet istekli ve diğer oyunculara göre başarılıydı.
Maçın en kötüsü kimdi : Maçta saydığım 3 kişi (Cicinho,Burhan,Mehdi) hariç herkes berbattı. Ama özellikle Borjan, Utaka ve Adem çok kötüydü.
Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : Hakem hakkında genel görüşümü buraya yazarsam bir Sivassporluya ve Sivaslıya yakışmaz bu yüzden ben içimden geçiriyorum onları. Şu kadarını söyleyeyim hakem maçın içine etti bıraktı.
Roberto Carlos'un oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : Carlos'un yedek kulübesinde oyuna müdahele edebileceği bir opsiyonu yok. Belki Adem'i çıkartıp Hakan Arslan'ı alabilirdi, Hakan geçen sene çok iyi maçlar çıkardı önemli anlarda goller de attı. Adem kötü oynadığı zaman bu kadar ısrar edilmemeli bence. İleriki maçlarla ilgili Borjan'ın biraz dinlendirilmesi ve bu dönemde kendine çeki düzen vermesi lazım. Bizde takım olarak bu dönemde Rengifo ile bir oyun sistemi denemeliyiz. Sonuçta Rengifo ne olursa olsun yeni bir transfer ve forma vermek zorundayız
|