Cevap: Maçı Değerlendirelim
Dünkü en büyük hatamız defans çizgisi-orta saha-forvet hattında aşırı bir kopukluk olması ve oyunu kanatlara açacak Adem ve Kadir'in çok çok ağır kalmasıydı.Hakan Arslan bu takımda ilk 11 oynamalı antrenmanlarda da başarılı formda neden oynatmıyor anlamıyorum.Ziya tam bir handikap ileriye neredeyse hiç çıkamadı çıkınca da dengemiz bozuldu.Utaka hazır değil ve bu Utaka net söylüyorum Ahmet Aras'la oynar.Bizzat izliyorum antrenmanlarda şaşırtıcı derecede yetenekli son izlediğim antrenmanda 2 gol attı ki usta işi.Aatıf eski formunda değil ama düzelecek.Burhan-Cicinho-Mehdi'nin pas alışverişi bize golleri getirdi.Mehdi,gerçekten topu ayağına yapıştıran ve ayağı iyi top yapan bir oyuncu.Ümit Kurt Emenike'yi kovalamaktan kendi kademesine giremedi çok yoruldu.
Kısacası bizim şanımıza yakışmayacak bir mağlubiyet ancak Eskişehir maçıyla şahlanabiliriz.Takviye olmazsa Sivasspor ilk 10'a zor girer.Formda bir forvete ihtiyaç var.Dünkü maçta Utaka değil de daha atik oynayan bir forvetimiz olsa çok daha fazla pozisyona girerdik.Ben umudumu kaybetmedim bazen hataları görmek de galibiyettir.Camia olarak daha 3.haftada karamsar olmayalım.Bu takım 2 takviyeyle çok büyük işler yapabilir...
|