Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Transfer-2013
Alt 01.09.2013, 22:01   #2079
EneS ElmaS
Tecrübeli Yiğido

EneS ElmaS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

335 Mesajına 839 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 10 EneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOREneS ElmaS SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR
Standart Cevap: Transfer-2013

Alıntı:
sawyer5892 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bildigim kadariyla mehmet yildiz samsunsporla anlasti. zamaninda bu takima buyuk katkisi oldu ama dusmemeye oynayacak superlig takimlarinin bile dusunup almadigi oyuncuya gelse iyi olur cok guzel fikir diyenler var sivasspora bunu mu layik goruyoruz arkadaslar. taraftarin isi futbolcu transferi veya oyuncu arayip yonetime tavsiye etme degildir biz once sorumluluklarimizi yerine getirelim gerekeni teknik kadro ve yonetim yapar. ortaya bir isim atip bunun uzerinden tartismak anlamsiz

Taraftar gecen hafta stadi doldurarak üstüne düşeni yapmadımı? Yönetim ise çok ciddi forvet sıkıntısı yaşamamıza rağmen Piech gibi bir forveti göndermedimi? 3 maçta 4 gol attık bunda forvetlerimizin payı varmı? Gol atmalarını geçtim asistde yok.

Ayrıca düşmemeye oynayan takımlarin almaması hiç birşey ifade etmez. Bu mantığa göre ptt 1. Lig'de oynayan tüm forvetlerin hepsi kötü olmuş olmuyormu?
EneS ElmaS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır