Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 02.09.2013, 01:47   #20
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
alboran Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
.. bi noluyorsunuz ki hemen millet carlos'a,oyunculara sallamaya başlamış.lan o kadıköyde en iyi zamanlarımızda bile 4 yemedik mi ? 2. olduğumuz sezon 4-2 kaybetmedik mi orada.hem de o zaman kalecimiz 2 golü hediye de etmemişti.4. olduğumuz sezon sivas'ta 4-1 kaybetmedik mi ? düşmemeye oynadığımız sezonlarda yediğimiz 4'leri 5'leri saymıyorum bile.geçen sene şans eseri bir son saniye golüyle kazandık o deplasmanda.her takıma zor bir deplasman kadıköy.

daha ligin 3. haftası başladınız ona buna saydırmaya.yok carlos kaçar öbürü gider.yabancılara saydırıyorsunuz da bu takıma hatta bu lige kalite olarak yakışmayan bir adam var bu takımda o da ziya.amatör futbolcu gibi.karşısına az biraz hızlı veya teknik bir adam gelsin.onun kanadı tren oluyor.bizim memleketçilik yapmamıza gerek yok.siz de biliyorsunuz ki ziya kaliteli bir sol bek değil.hatta ona sol bek demek yanlış.yeminle koy sahaya roberto carlosu bu yaşında ondan daha iyi oynar.

galatasarayla adı anıldı diyorlar.ben o zaman da dedim fatih terim boş transfer yapmaz diye.ziya hangi özelliğiyle galatasarayda oynayacak ? tekniği var mı ? yok. sürati var mı ? yok. adam eksiltebilir mi ? hayır. şutu var mı ? yok. ortası var mı ? yok. tek biriniz ziya'nın bana bu takımda as sol bek olmasını gerektiren bir özelliğini söylesin kabul ediyim ben de.yok öyle bir özelliği bundan önce hayrettin sivaslı kontenjanından oynuyordu şimdi ziya oynuyor.

takıma ve hocaya saymadan önce takımdaki kritik bölgelerdeki bireysel hataları görün.spiker olacak 'yavşak' melih şendil bile 'fenerbahçe sivas'ı kanatlardan yıkıyor' dedi.adam sahaya sürdüğü adamın böyle mallıklar yapacağını önceden nasıl tahmin etsin.ağır kanat oyuncusunu savunmak kolay ziya efendi.emenike'nin karşısında gördük işte.lua lua'nın karşısında görcez asıl neler yapacağını.haa bi de emenike şöyle iyi topçu böyle iyi topçu diyenler var.onlara da soruyorum konya'nın savunma oyuncuları real madrid'den mi geldiler.onlar nasıl savunduysa sen de öyle savunacaksın.
Emenike ve Lua Lua gibi oyunculara Hasan Ali Kaldirim bile birsey yapamaz.

Ayrica Ziya Erdal'in ortasi yokmu Ziya ileride cok iyi paslar yapiyor hücüma destek oluyor . topu tutuyor iyi yerlere pas atiyor . Bence herseyi iyi. insallah daha da iyi olacak , Carlos hele Ziya yetenekli diyorsa senin konusman bos.

Ayrica bir cok yetenekli Sivasli varki eminim hic destek olmadiginiz icin bizim sivasli oyuncularimiz baska yerde parliyor.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla