Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor-Eskişehirspor maçı tahmin ve yoru
Alt 02.09.2013, 23:10   #22
migroArmis
Usta Yiğido

migroArmis - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 migroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDImigroArmis TAM BIR BEYEFENDI
Standart Cevap: Sivasspor-Eskişehirspor maçı tahmin ve yoru

Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
şimdi böyle giderse yandık bittik gittik edebiyaTInı bırakın,sivasspor ligde 3 maç oynadı kayseri ve konyaya karşı çok üstün oynadığımız 2 maçtı,fb maçındada öyle çok çok kötü değildik,takım yanlış taktik ve bireysel hatalarla yenildi,bu ligde futbolunu beğendiğim bjk ve eskişehir var,kolay takımlar değiller,eskişehir maçı zor geçebilir sivasspor gerçekten çok iyi takım ,ligde 3 4 takım hariç hepsiyle başedeceğimiz takımlar elbetteki eksiklerimiz var iyi forvetimiz yok,kalecimiz formsuz,oyuncular çok havalı yumuşak ve şahsi oynuyorlar,düzelmiyecek birşey yok kasımpaşayla hazırlık maçı oynadık öyle hakkından gelemiyeceğimiz takımlar değiller,ben 2 maçtan 6 puan garanti görüyorum,sivasspor küme düşer diyenler eğer ciddilerse 1000$ iddasına girsin benle yada sussunlar
ilk 5-6 hafta takımlar anca oturur...Kimin ne olacağı nasıl performans sergileyeceği ilerki haftalarda belli olacak.Tabi burada bazı takımların fikstür avantjını değerlendirmekte gerekir.Gerçi herkes herkesle oynayacak ama kim ne derse desin ilk 10 hafta kayıpsız gidecek takıma gaz gelir.Ve bu ilerki haftalar içinde avantaj sağlar..Gönlümüzden geçende Sivassporun iyi takım olmasıdır..Herkes düşecek derken ben burda en kötü zamanında bile bu taım düşmeyecek demiştim yine diyorum...Sivasspor küme düşmez ama...sizin çok iyi takımız söyleminize katılmıyorum...Sivasspor çok kötü bir takım değil ama çok iyi bir takımda değil (diğer takımların kadrolarına altyapılarına ve finanslarına dayanarak söylüyorum bunu) Her şeyde önemlisi R. Carlos Bursasporun yaşadığı Hagi vakasının ikinci örneği olmasından korkuyorum.Umarım olmaz bu dediğim...Çok iyi bir futbolcu olabilir ama hoca konumunda tabiri caizsse çaylak statüsünde..Ve bence Sivasspor daha iyi hocalara emanet edilmelidir...