03.09.2013, 16:56
|
|
Usta Yiğido
1.045 Mesajına 2.992 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivasspor-Eskişehirspor maçı tahmin ve yoru
Alıntı:
34MUAMMER58 Nickli Üyeden Alıntı
güzel kardeşim futbollla ve sivassporla ilgili düşüncelerine saygı duyuyor tesekkür ediyorum,ligin ilk 10 haftasına kadar ligin şekli anca belirginleşir,sivassporun eksikleri yok değil ,zaten herkes biliyor,forvet sorunu kaleci sorunu ,güvendiğimiz ziya ve atıfın henüz beklenen düzeyde olmaması vs vs tüm bu olumsuzluklara rağmen sivassporumuzun yinede iyi takım olduğunu düşünüyorum belki 3 5 takımdan kadro kalitesi bakımından aşşağı olabiliriz,diğer takımlardan eksiğimiz yok fazlamız var, yabancı sınırlaması bize yaramadı grosecki ve rengifodan yararlanamıyoruz ,bu kadroyla bile rahatlıkla ilk 5 mücadelesi yapacak takımımız,zaten eksikliklerimiz olmasa şampiyonluk yarışına bile gireriz bjk li atiba fb li holmen eskişehirli n diaye gibi önliberomuz olsa karcemaskas gibi kalecimiz olsa ,necati ateş gibi yerli forvetimiz lua lua gibi hızlı bir adamımız olsa sivasspor çok rahat avrupaya gider yinede gidecek inş ,farkındaysan başka takım taraftarı olsa fb ye yenilmeyi normal karşılar,biz isyan ediyoruz niye yenildik nasıl yeniliriz fb ye diye ,buda takıma güvendiğimzden iyi takım olduğumuza olan inancımızdandır, taşlar yerine oturtulduğunda uyum süreci atlatıldığında bu takım çok can yakacaktır,r.carlosa gelince ,hocalık tecrübe işidir,kimsede annesinden teknik direktr doğmaz elbette yasanılanlardan ders çıkartacak antepe karşı nasıl oynanır kadıköyde fb ye karşı nasıl oynanır bunları bilecek öğrenecek hagi olur sözüne katılmıyorum,hagi bursaya bişey vermedi,r. carlos içinde degerlendirmek için erken
|
Tabiiki gönlümdende aklımdanda geçen Sivassporun başarılı olması ..Bakınız önceki yorumlarımda ben buradaki kardeşlere isyan ediyordum..Herkes ilk 5 derken ben şampiyonluğa oynamalı diyordum...Halada bunun arkasındayım..Ama artık futbol gittikçe değişiyor .İşin içinde büyük pparalar var...En umursamadığınız takım bu paralar karşısında muhteşem futbol oynayabiliyor.Sivassporun başarısını o kadar istiyorumki bahsettiğiniz N Ateş gibi futbolcuları bile yakıştıramıyorum Sivasa..Hep daha iyisi olsuun daha kalitelisi olsun diyorum...Hoca konusunda da Carlos Hagi olur demedin sadece 2 Hagi vakası olmasından korkuyorum dedim inşallah olmaz...Şunuda belirtmekte fayda görüyürum ligde iyi takımlar var Sivas Fb den 5 golu ligin ortalarında yeseydi inanın çok daha büyük korkularım olacaktı...Maratonun başı olması beni gelecek adına ümitlendiriyor...Umarım her şey isteiğimiz gibi olur..
|