Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hacıosmanoğlu'nu Kınıyoruz..
Alt 10.09.2013, 08:10   #47
YiğidoGençlik
Usta Yiğido

YiğidoGençlik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

587 Mesajına 1.806 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 746 YiğidoGençlik BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Hacıosmanoğlu'nu Kınıyoruz..

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ben suçlamasında haklı buluyorum.evet fenerbahçeninde diğer kuluplerinde taraftar olarak arka bahçesiyiz,fenerbahçeye yönetim olarakda yakınız bunu kimse inkar edemez aksini söyleyemez.
hukumete yalakalık yapması ne seni nede beni ilgilendirir o kendi görüşüdür.taraftarlarınında başkanı istifaya davet edip etmemeleri bizle hiç alakası yok.benim hangi takımı tuttuğumu sorgulamak istersen yahyabey caddesinde efdal inşaat malzemeleri iş yerim gel bir çayımı iç ben sana göstereyim hangi takımı tuttuğumu.hayatta sivasspordan başka takım tutmadım istanbul yalakalarınıda hiç sevmem.bir kayseriyi bir trabzonu onlardan daha çok severim.
Murat abi sende böyle düşünürsen diyecek bir şey yok.Burada ima edilen şey taraftar olarak arka bahçesi olması değil bu zaten tüm şehirlerde var buradaki suçlama adam ofspor bize neyse Sivasspor fenere o diyor, yani diyor ki kulüp anlamında sportif anlamda siz fenerin alt yapısısınız diyor yani diyor ki siz şike yaptınız biz temiziz diyor, bu söylemlerinden daha çok manalar çıkar ama sen bu suçlamaları kabul ediyorsan kendi adına konuş çünkü bunu kabul etmek Sivasspora ihanettir bunu bilmen gerek...
YiğidoGençlik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda YiğidoGençlik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...