Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hayrettin Yerlikaya
Alt 10.09.2013, 16:52   #421
alboran
Yiğido

alboran - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

128 Mesajına 282 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 476 alboran FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Hayrettin Yerlikaya

noluyor size, biri diğerine kaç kere lisanslı ürün aldın,kaç kere bilet-kombine vs aldın diye soruyor.herkes aldığı formanın kombinenin veya biletin resmini mi paylaşacak.belki o adam sezon boyu çıkan bütün formalarımızı alıyor.kimse kusura bakmasın en sivassporluyum diyen taraftar gruplarındaki forma giyenlerin %90'ının üstündeki forma bizzat sahadaki futbolcudan maç sonu alınmış formalar.

sonra bu forumda bazıları (o arkadaş taraftar grubunda mıdır değil midir bilmiyorum benim lafım bunu yapanlara) bilet parası bile başkaları tarafından karşılanan deplasmanlara gidince bizden daha mı büyük taraftar oluyor ?üniversite için başka şehirdeyken bile kombinem vardı evde valla.

çok fazla deplasmana gittiğimi söyleyemem ama gittiğim deplasmanlarda kimseden bir destek beklemeden sırf sivasspor sevgimden gittim.2 sene önce üniversitede sakarya'dan ankara'ya sırf sivasspor maçı için cebimdeki son paramı otobüs biletine vererek gittim.öyle şampiyonluğa falan da oynamıyorduk yani.sırf sivasspor sevgisi.haa bazı arkadaşlara dert olmuştur.hayatımda da gidip bir futbolcudan forma istemedim istemem.evimde bizzat store'dan alınmış 6-7 tane formam var.bunun dışında sırf sürekli sivas maçlarına gittiğini gördüğümden başkalarına verdiğim formalar da cabası.

yani demem o ki ne taraftar grubunda bulunmanız ne de bu forumda diğer üyelerden daha tecrübeli olmanız kimseden daha büyük taraftar olduğunuzu göstermez!
alboran isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda alboran'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...