Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Hayrettin Yerlikaya
Alt 11.09.2013, 00:35   #431
favori58
Usta Yiğido

586 Mesajına 1.166 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 670 favori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblickfavori58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Hayrettin Yerlikaya

Alıntı:
MaXiMuM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
ya bu konuyu ikide bir açan arkadaş hayrettin denen futbol fdakiri sakardan paramı tehditmi alıyor anlamıyorum.hayrettin denen adam bu takıma gelmiş geçmiş en sakar en beceriksiz kafasını kullanmayan futbol bilgisi olmayan.hakkı olmayan paraları alan sivas tarihinde bir kara lekedir.hayrettinin başkada tarifi olamaz ikide bir bunu buraya getirip bizi igrendirmeye hakkın yok okadar çok seviyorsan şahsi bir şeyler yap üzerine dövmesini falan yaptır.artık kurtulduk bu sakardan bırde bu saçma saopan yazılardan kurtulsak bayram yapacagız.yapmayın etmeyin bir sürü oynayan oyuncu var onları yazın onları motive edin

Şu yazılanlar hakaret değilse, bende sizin gibi sivaslılardan İğreniyorum
kardeşim sen hakaret etmeyin diyorsun,hakaret edeni eleştiriyorsun,ama senin gibi düşünmeyelerden iğrendiğini söylüyorsun. Ben hakaret etmem ama senin gibi düşünmüyorum. insan babasına bu kadar kefil olmaz. ayrıca ya biz körüz,ya sen çok uyanıksın! hayrettin'e hakaret edilmesine bende şiddetle karşıyım,fakat onuda kahraman gibi göstermeye gerek yok. sivassporda top oynadıysa fazla fazla karşılığını aldı.
favori58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla