Cevap: Maçı Değerlendirelim
Borjan = güven verdi
Abdurrahman = iyi bir yedek, ihtiyaç halinde yüzümüzü kara çıkarmaz
Navratil = Soğukkanlı, hava hakimiyeti yine üst düzeyde, her zaman oynar
Kara Murat = Şöyle bir ptt ligini gezmesi lazım, güçsüz, kendine güveni yok. Onun yerine ibrahim sürgülü kadroya alınıp, alt yapıya da biraz gaz vermek iyi gelir
Eren aydın = çok güçsüz ve kendini hazırlamıyor, inşallah ona ihtiyaç duymayız, Ziya'dan sonra çekilmez.
Mehdi = Yine iyiydi, ben ondan topu alıp, 360 derece dönmek yerine, biraz dripling yapıp, adam eksiltmesini bekliyorum. Bu futbolla bal yapmayan arı gibi, sene sonuna kadar ne gol atabilir, ne asist yapabilir.
Hakan = 10 numara adam, her zaman beğendim, yine sahanın en iyisiydi, gol yollarına sızması müthiş, çalışkan, ciddi, Carlos onu santrafor arkası denese senede 15 golden aşağı atmaz, konsantresi, oyun ciddiyeti mükemmel, Adem ile onu düşününce haksızlık yapılıyor.
Aydın = Bu maçta kötüydü, elazığ maçının yorgunluğunu atamamış, sanki oynatılması hata gibi geldi bana, timur onun yerine 11 de oynatılabilirdi.
Rengifo = Acilen cebine harçlık konulup, transfer yapabilen ülkelere kiralık, satılık gönderilmeli, olmuyor, olmayacak
Rafik = Kaliteli olduğu her halinden belli, oyun ciddiyeti ve çalışkanlığını da çok beğendim. Gençler maçında Utaka'dan formayı kapar. Israr edilirse her maçta gol atar.
Cihan = Kaç yıldır şans veriliyor, ama aynı kara murat gibi o da şansını kullanamıyor, çalışkan değil, ciddi değil, hava hakimiyeti yok, tek özelliği toplara ceza sahası dışından sert vuruyor, rakip de her zaman BAL liginden olmayacağına göre, ilk devre çok kötüydü, ikinci devre biraz kendini toparladı, süper lig topçusu değil.
Timur ve Abdülkadir biraz daha fazla şans bulması lazımdı, oyun koptuktan sonra 15-20 dakikada değerlendirmek zor. Bunlar benim görüşüm, Saygılarımla,
|