Konu
:
Maçı Değerlendirelim
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
26.10.2013, 13:21
#
78
keko 58
Tecrübeli Yiğido
612
Mesajına
1.144
Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı:
705
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alıntı:
58g0kberk58
Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaslarin yorumlari hepsi birbirinden degerli katilmamak elde degil. Ben nacizane tek bir elestiri getirmek istiyorum kadirin yerine hakan arslana bir kez olsun sans verilebilir bence daha kotu oynamicaktir. Hersey yolunda gidiyor artik ufak hatalarida giderip deplasman maclarindada 3 puanlari almaliyiz
agzina saglik gardasim iste budur Hoca neden görmiyo anlamiyorum
Hakan Arslan girdi ve az kalsaydi assist yapti Kadir kosiyo kosiyo kosiyo kosiyo baska bisey yapamiyo keske erken ciksaydi....
Dün gene gördük KADIR DE CACIK OLMAZ BIZE GÖRE OYNU DEYIL!!!!
keske Mehdi daha erken girseydi ama neyse insallah kisa zamaninda Hoca bunu da düzeltecek......
Mac güzeldi ama sonuc beni mutlu etmedi cünkü ilk yari TEK SIVASSPOR oynadi güzel oyun ve passlar yaptilar ama gene cok Gol kaciriyorlar bunlarla bi düzelsin ve bize kimse Tutmaz!!!
2. yari baya düsük vardi ve biraz daha erken oyncu deysikleri yapabilirdi....
Sonuc olarak iyi Yoldayis ve dün gene gördük Kale de Kocan kalsin!!!
Tebrikler Atif ama yine de artistlik yaptin bunu bi düzelt birzaz takim olarak Oyna kisi olarak deyil !!!
tsk. Hocam SAMPIYON SIVASSPOR....
Bunu da söylemem lazim.... Keske dün macida Taraftara hep öyle olsun Tsk. gidenleri......
Baya ses verdiler bunu duyunca icim de eski zamani hatirladi hep öyle olun
KIRIMIZIII BEYAZZZ..... ISTE TARAFTAR ISTE SAMPIYON
Not: Mac dan sonra kücük bir Reportag vardi bilmiyorum kim seyreti ama Aydin Karabulutu cok iyi seyler söyledi bunu da Kamile gecer bakan kisi beni anlar.
ROMANTİK KATİL
,
SivasliMuhammed
keko 58
Açık Profil bilgileri
keko 58 nickli Üyeye özel Mesaj Gönderin
keko 58 - Daha Fazla Mesajını bul