Cevap: Maçı Değerlendirelim
Şu anki takımımızda -Allah korusun- Korcan sakatlanırsa Borjan, Ziya sakatlanırsa Eren, Cicinho sakatlanırsa Abdurrahman oyuna giriyor. Vay ki ne vay...
Defansta Da Costa ve Ümit birer kişi ise, Navratil ve Murat yarımşar kişi sayılıyor. Yani ilk saydıklarımdan birisinin yerine ikinci saydıklarımdan birisi girmiş ise bir buçuk, ikisi de ikinci saydıklarımdan ise bir stoper ile oynuyormuşuz gibi oluyor. (Mesela son iki lig maçında bir buçuk stoper ile oynadık. Birinde Ümit sakattı, birinde Da Costa kart cezalısı idi.)
Orta sahada Aatıf, Aydın, Mehdi ve Burhan'dan biri sakatlanırsa Hakan giriyor, ikincisi sakatlanırsa takım Allah'a emanet... Kadir ve Adem sakatlanırsa demiyorum zira gelen topu genelde geriye ya da yanlara gönderiyorlar, sakatlanmaları zor görünüyor. Cihan ve Abdülkadir'den bugün itibariyle tam olarak ümidi kestim. Bu maçta da kendini gösteremeyeceksen ne zaman göstereceksin?
Forvette ise Utaka ve Djebbour var, ikisi de kapasitelerinin dörtte biri ile falan oynuyorlar. Oyunda Cicinho, Aydın ve Aatıf tarzında farklı pozisyonlar yaratabilen futbolcular varken yine br nebze daha etkililer, ama onlar olmadan sıfır olduklarını gördük.
Renfigo'yu saymıyorum, Mevlana'ya berber falan açtı heralde. Bu da bu sezonun Roman Bednar'ı ellaam.
Yani Allah takımımıza sakatlık vermesin vesselam.
Ayrıca ahaber spikerine de büyük geçmiş olsun diyorum.
|